Cart 0

Nyheder

On Air Lampe

Vi har netop fremstillet denne On The Air lampe. JA lige nu står der godtnok optagelse på den men med vores laser kan vi gravere lige præcis det du måtte ønske.

Read more →


Lasergravering af mursten

Lasergravering af mursten

Vi elsker når kunder ringer og spørger på sjove opgaver. Her en kunde som spurgte om vi kunne gravere i mursten.  Som så ofte før måtte vi sige tja det er ikke noget vi har prøvet på før men lad os endelig give det et forsøg. Så her er resultatet af forsøget. Vi syntes egenligt at det blev et flot resultat  

Read more →


Hippo Rackpanel

Hippo Rackpanel

!9" 1 HE rackpanel med alle stik og kabler som på billedet. Det perfekte panel til din hippotizer. Klik på billedet for at se priser.

Read more →


Vi lasergraverer nu på eget værksted i Aarhus

Vi lasergraverer nu på eget værksted i Aarhus

Mange af vores kunder fravælger lasergravering af deres custom paneler pga af leveringstiden. Vi har førhen fået panelerne graveret ude i byen. Dette har resulteret i 5-8 dages længere leveringstid. Men det er slut nu. Vi er glade men ikke mindst stolte over vores seneste indkøb til maskinparken. Vi har nemlig investerer i en Universal Laser System laser. Med denne maskine kan vi nu tilbyde dig lasergravering af paneler uden ekstra leveringstid. Tekst samt logoer kommer til at fremstå knivskarpt. Vi kan slet ikke vente på at give dig et godt tilbud incl gravering på dit næste 19" panel. 

Read more →


Læserskæring

Læserskæring

Vi har netop afleveret dette lille projekt til en af vores kunder. Det er et specielt laver kabinet. Tegnet af konstruction efter kundens ønske hvor efter vi har stået at få laserskåret alle plade dele. Så sidder du med en iden men ved ikke hvordan du kommer videre i processen med at komme fra skitse til prototype så kan vi hjælpe dig. Kontakt os gerne. Vi elsker udfordringer.

Read more →